Reacties van Klanten:

“Astrid is accuraat, ervaren en denkt mee. Daarnaast is ze ook gewoon een heel fijn persoon om mee te werken. Vriendelijk, warm en altijd geïnteresseerd in wie jij bent en wat je doet.”

Ze neemt de tijd voor je

Via een vriendin ben ik bij Astrid terechtgekomen en wat ben ik daar blij om.

Astrid is snel, precies, professioneel maar vooral heel hartelijk. Ze neemt de tijd voor je, ze luistert goed en geeft daardoor het gevoel dat ze het allerbeste met je voor heeft. Heel erg prettig.

Als je op zoek bent naar persoonlijke en zeer bekwame administratieve dienstverlening dan moet je bij Astrid zijn!

Paulien Weikamp, Training, Theater en Communicatie

Denkt actief mee

Astrid is alles wat je zoekt in een administrateur. Zij is nauwkeurig, flexibel in inzet en denkt actief mee.

In de afhandeling kijkt zij ook kritisch naar de tijd die zij zelf besteedt. Zij zoekt naar manieren om haar eigen werk efficiënter te maken. Zo heeft zij de mogelijkheid om meer klanten te helpen tegen minder kosten per klant.

Wij raden Astrid van harte aan. Bart Godthelp CFO en Anneke van Rijk CHO, Better Future en Better Meetings, klant sinds 2010

Bart Godthelp en Anneke van Rijk, Better Future en Better Meetings, Stichting Buzz

Precies en down-to-earth

We kennen elkaar nu meer dan 12 jaar en al die tijd heb je de vrij complexe boekhouding van ons advocatenkantoor fantastisch geadministreerd, dank!

Ik weet niet meer hoe we ooit zijn gaan samenwerken, het zal ‘via’via’ van mond tot mond reclame zijn geweest. Ik werk immers graag gewoon met mensen als jij uit de regio.

Ik heb je al vaak aanbevolen en potentiële nieuwe klanten zal ik altijd positief adviseren contact met mij of jou op te nemen. Je bent precies, down-to-earth maar we kunnen ook sparren / klankborden over de toekomst.

Aart Schotte, RECHT! advocaten

Accuraat, eerlijk en gedreven

Astrid is 100% accuraat, eerlijk en gedreven. Het maakt mijn boekhouding up-to date, efficiënt en alle aangiftes zijn op tijd.

De accountant/fiscalist kan zich (in gesprekken met mij) op de boekhoudkundige discussiepunten, structuur en het fiscale advies focussen.

Ik kan Astrid iedereen aanraden en zeker als je geen eigen boekhouder kunt of wilt aannemen. Boek je winst!

Michel Barth, Betterpreneurs

Nauwkeurig en betrouwbaar

Als startende ondernemer heeft Astrid mij ontzettend op weg geholpen met de administratie en sindsdien werken we samen.

Astrid is adequaat, nauwkeurig en betrouwbaar. Ook met eventuele vragen denkt Astrid snel mee.

Als ZZP’er heb je zoveel taken waar je aandacht aan moet besteden, juist daarom is het zo fijn het administratie stuk uit te besteden op een prettige manier.

Berdien Renes, by bird

To the point, zeer klantgericht

Astrid vroeg mij een review te schrijven. ‘Het hoeft echt niet allemaal ‘lovend’ te zijn, eerlijk en realistisch is het belangrijkste!!’ schrijft ze. Net wat voor haar. Gericht op kwaliteit en geen loze praatjes…

Het is echter moeilijk niet lovend te zijn, want de realiteit is dat ze prima service biedt. Via een zeer tevreden collega zzp-er (coach/trainer), die in de auto zat te vertellen hoe handig de samenwerking met Astrid loopt, ben ik bij Astrid gekomen.

Mijn administratie was een grote stressbron. Ik was er eindeloos mee bezig. Astrid neemt nu dit werk uit handen. Ik stuur elk kwartaal al mijn facturen en bonnetjes naar haar en daar tovert zij snel en accuraat aangiftes en rapporten voor de jaarstukken van. Ze is to the point, zeer klantgericht en sympathiek. Vragen beantwoord ze direct.

Toen ik overstapte naar een andere accountant, vanwege een verhuizing, drong dit kantoor er op aan, dat zij zelf mijn administratie wilden doen. Ik kon het niet over mijn hart verkrijgen bij Astrid weg te gaan. De samenwerking tussen haar en het accountantskantoor loopt prima, alles wordt keurig aangeleverd.

En ik bespaar ook nog een beetje op mijn kosten. Astrid bied een goede prijs-kwaliteit verhouding. Maar het belangrijkste voor mij is haar secure en persoonlijke service

Secuur en stipt op tijd

Ik ken Astrid al heel lang en toen ik recent ben begonnen met mijn bedrijfje in de Strijkservice, bood zij mij aan, om me te helpen met de administratieve rompslomp.

De diensten die Astrid me hierbij aanbood, zorgden ervoor dat ik me volledig kon concentreren op het goed op de rit krijgen van mijn bedrijfje. Al mijn zorgen kon ik opzij zetten en Astrid zorgde voor de rest!

Astrid is secuur, stipt op tijd, enthousiast over haar werk en zorgt ervoor dat alles goed geregeld is. Nieuwe klanten zou ik zeker aanraden om gebruik te maken van haar diensten, omdat ze gewoon erg goed is in haar werk! Zij komt met zaken, waar ik nog niet aan had gedacht.

Angelique Donkervoort, Strijkservice Batau in Nieuwegein

Vanaf dag 1 vertrouwd

Ik laat sinds 1,5 jaar mijn administratie / boekhouding door Astrid verzorgen en kan niets anders dan lof geven.

Ik ben inkoper van beroep en kritisch aan wie ik werkzaamheden uitbesteedt maar bij Astrid is het vanaf dag 1 vertrouwd, deskundig en professioneel.

Ze ontzorgt mij echt op de zaken waar ik als zzp’er niet goed in ben!

Ariadne Biessels, Talentbegeleider

Geïnteresseerd in wie jij bent

Mijn werk als ondernemer heb ik altijd heel fijn gevonden. Alleen de financiële administratie die het met zich meebracht, voelde als een last.

Ik ben dan ook heel blij dat Astrid alweer 10 jaar mijn boekhouding doet.Sindsdien zijn mijn cijfers altijd kloppend, heb ik veel meer overzicht gekregen en zijn mijn btw-opgaven op tijd.

Astrid is accuraat, ervaren en denkt mee. Daarnaast is ze ook gewoon een heel fijn persoon om mee te werken. Vriendelijk, warm en altijd geïnteresseerd in wie jij bent en wat je doet.

Karin Steffens, Studio In Balans
Een persoonlijke aanpak

Onze ervaring met Astrid op het zakelijke vlak is nog niet heel lang, maar lang genoeg om een review te plaatsen.

Door de groei van onze vorige dienstverlener werd alles erg onpersoonlijk en kostbaar. Vandaar dat wij gezocht hebben naar een dienstverlener met een persoonlijke aanpak, dit hebben wij bij Astrid gevonden. Zij neemt ons het administratieve gedeelte uit handen en wij hebben daarbij korte communicatielijntjes.

Astrid werk samen met een vaste fiscalist, dit wekt vertrouwen. Kortom, voor onze éénmanszaak zijn wij dik tevreden over de dienstverlening van Astrid.

Schildersbedrijf Smorenburg Cothen

Toegewijd en betrokken

Astrid is toegewijd en betrokken. Neemt de volle verantwoordelijkheid voor haar werk en is zeer behulpzaam.

Ze zoekt steeds manieren om je administratie zo efficiënt mogelijk in te richten. Ze kan er slecht tegen als zaken niet op orde zijn en streeft ernaar dat onze administratie altijd een goed inzicht geeft in de actuele situatie.

Ik beveel haar van harte aan!

U wilt tijd besparen en snel over gegevens beschikken?

Bel of mail mij gerust voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Referenties:

Ze neemt de tijd voor je …  Paulien Weikamp  > lees de volledige referentie

Nauwkeurig en betrouwbaar …  Berdien Renes  > lees de volledige referentie
Vanaf dag 1 vertrouwd …  Ariadne Biessels  > lees volledige referentie
Astrid denkt actief mee …  Bart Godthelp en Anneke van Rijk  > lees de volledige referentie
Precies en down-to-earth …  Aart Schotte  > lees de volledige referentie

To the point, zeer klantgericht …  Berra van Dapperen  > lees de volledige referentie

Geïnteresseerd in wie jij bent …  Karin Steffens  > lees de volledige referentie
Een persoonlijke aanpak …  Schildersbedrijf Smorenburg Cothen  > Lees de volledige referentie
Accuraat, eerlijk en gedreven …  Michel Barth  > Lees de volledige referentie
Secuur en stipt op tijd …  Angelique Donkervoort  > Lees de volledige referentie
Toegewijd en betrokken …  Wim Bierman > Lees de volledige referentie